Wie de “wijsheid” in pacht heeft :-)

Al heel wat jaren probeer ik een weblog te maken over alles wat mij bezig houdt, wat ik beleefd heb of hopelijk nog ga beleven.

Ik ben Marc van Hulst, geboren in Nijmegen en altijd rond om deze mooie stad aan de Waal blijven wonen.

Naast het bedenken wat voor blog ik wil maken hou ik me bezig met computers, tablet’s, smartphones en gadgets. Aangezien ik al sinds mijn 16de ben afgekeurd ben ik veel thuis, luister ik graag naar allerlei soorten muziek, luister ik graag naar de leukste regionale omroep van Nederland; Radio Gelderland.

Door mijn handicap (een zware evenwichtsstoornis met een tremor -bevende onwillekeurige bewegingen – en de diverse breuken) verplaats ik mij in Wijchen (mijn huidige woonplaats) en als ik verder ga reizen gebruik ik een scootmobiel.

Een van mijn favoriete “dagbesteding” mag ik wel zeggen is de Efteling in Kaatsheuvel. Met mijn abonnement in combinatie met mijn miva pas (mindervalide) die ik inmiddels zo’n 3 jaar heb probeer ik zoveel mogelijk keren per jaar te gaan. Mijn favoriete seizoen is de zomer (juli-augustus aangezien ze dan op de vrijdag en zaterdag het Negen Pleinen Festijn organiseren. Het park is dan open van 10 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds. Op de overige dagen zijn ze in die 2 maanden open van 10 uur ’s ochtends tot 20 uur ’s avonds.

Ik wens je veel lees plezier!

Marc van Hulst

Reacties zijn gesloten.